JOIN OUR TEAM

06 januari 2021
aernoudt
Iedereen bij ons in het bedrijf draagt bij tot waarvoor Aernoudt vandaag staat! Jij binnenkort ook?

Als bloeiend bedrijf zitten wij niet stil en werven wij volop nieuwe collega's aan...

Gebeten door brood & banket? 

Op zoek naar een boeiende job als winkelmedewerker of verantwoordelijke? Wij werven volop nieuwe profielen aan en zijn steeds op zoek naar enthousiaste collega's. 

Op onze jobsite vindt u alvast meer info.  

Nieuwe winkel

Bovendien openen we binnenkort een gloednieuwe winkel in Zwalm.
Wil je samen met ons nieuw team verder groeien en onze passie voor brood en banket delen? 

Wij zijn op zoek naar een winkelverantwoordelijke, vaste medewerkers (voltijds en deeltijds) en weekendwerkers (studenten en flexijobs). Naast een correcte verloning en extralegale voordelen, bieden wij verschillende doorgroeimogelijkheden en werkzekerheid binnen een sterk, groeiend bedrijf.

Ontdek al onze vacatures op jobs.bakkerijaernoudt.be.

>> Video

Werken bij Bakkerij Aernoudt

Bakkerij Aernoudt is al meer dan 80 jaar een gevestigde waarde in Gent en Oost-Vlaanderen. Werken bij Bakkerij Aernoudt, is werken in een dynamisch team dat gepassioneerd is door de brood en banket. Onze focus ligt op vakmanschap en dat start in ons atelier. Het hart van onze bakkerij klopt verder in onze verschillende winkels waar onze medewerkers van ’s morgens klaarstaan voor onze klanten.

Iedereen bij ons in het bedrijf draagt bij tot waarvoor Aernoudt vandaag staat! Wil jij net als onze 300 medewerkers elke nacht of dag heerlijk brood en banket aanbieden aan onze klanten?